FiXaBike

FiXaBike welkomAssortiment

Wij zijn Dealer van Gazelle, Montego, Oxford, Cortina, BeOne, Centurion, Flyer en Lapierre.


Oxford
Het grootste A-merk uit België, specialist in sportieve fietsen voor een mooie prijs. Ook bij Oxford een eigen "look".
www.Oxfordbikes.be


Cortina

Ook een Nederlands merk, groot geworden door de Urban-en Transport fietsen. Maar ook de stadsfietsen mogen er zeker zijn. Voor alle fietsen van Cortina geldt:Goede prijs, mooi, eigenwijs design en alleen de beste onderdelen.
www.cortinafietsen.nl


Centurion

Duitse race en Atb specialisten. Mooie, zeer grote collectie. Een schat aan ervaring in product ontwikkeling en een goede prijs. Bij Centurion kan men zeker spreken van die "echte duitse kwaliteit" gecombineerd met een eigen gezicht.
www.Centurionbikes.nl


Flyer

De electrische fietsen specialist met de meeste ervaring. Dit uit zich vandaag de dag in een afmontage met de meest betrouwbare onderdelen, een minimum aan storingen en een grote actieradius op 1 accu!
www.Flyerfietsen.nl


Lapierre

De grootste race en mtb specialist uit frankrijk. Meer dan 100.000 fietsen per jaar worden er in Frankrijk verkocht. En dat is niet voor niets. 60 Jaar ervaring, een hele mooie collectie, voor ieder wat wils en een design zoals men dat alleen in Frankrijk kan. Beginnend bij 300 euro, oplopend tot een kleine 7000 euro.
www.lapierrebikes.com


Kona

Kona is samen met oa. Scott, Specialized, cannondale, Klein, GT en Trek één van de eerste mountainbike merken van de wereld.Kona richt zich niet op een super scherpe prijs en grote aantallen. Kona richt zich op eigenheid, een oerdegelijk frame, veelal van scandium met levenslange garantie! Verder uitstekende geometrie voor snel bochten- en afdaalwerk.
www.konaworld.com/


Scott
.
Specialist op het gebied van super lichtgewicht racefietsen en Mtb's sinds dag 1. Zeer mooi race-design op zowel de goedkope als de duurdere fietsen. Tevens verantwoordelijk voor de eerste 650-B wereldbeker overwinning! 650-B: De laatset nieuwe wielmaat voor MTB's, tussen een 26 inch wiel en een 29-er wiel.
www.scott-sports.com/


GT
.
GT is een Mountainbike en BMX merk van het eerste uur. Meest bekend om de Triple triangle geometrie voor extra stijfheid, toegepast op bijna al hun fietsen. GT is daarom één van de weinige merken met een echt eigen gezicht, trouw aan hun bewezen techniek en visie.
www.gtbicycles.com


Santa Cruz Biclycles.

Maar weinig merken weten de fanatieke biker zo te pakken als Santa Cruz Bicycles. Al jaren achter elkaar is het een van de meest geliefde merken op de markt.  Waarom dit zo is? Als we Santa Cruz Bicycles mogen geloven, zijn ze net wat gepassioneerder en meer toegewijd.  Ze willen de perfecte fiets maken en streven deze visie intensiever, slimmer en soms wat raarder dan anderen na.
www.santacruzbicycles.com


Merida
De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen zo iets als zinvol of betekenisvol. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin tot doel gesteld om uitsluitend mooie en waardevolle producten te maken. Dankzij een Duitse ontwikkelingsafdeling gekoppeld aan Taiwanese productiecompetentie, biedt Merida van kinderfietsen tot high-end racefietsen en elektrische fietsen alles aan, wat de veeleisende fietser tevreden stelt.
www.merida-bikes.com


FiXaBike FiXaBike FiXaBike FiXaBike  

 


FiXaBike